Σχετικά με το

O τρόπος πληρωμής PayByBank είναι ο σύγχρονος τρόπος πληρωμών που αντικαθιστά την τραπεζική κατάθεση. Βασισμένο σε ισχυρή κωδικοποίηση και εξελιγμένο επεξεργαστικό αλγόριθμο, αποτελεί μια υπηρεσία αξίας που αυτοματοποιεί τη διαδικασία πληρωμής μέσα από τραπεζική κατάθεση.​

Τι κάνουμε?

Ο τρόπος πληρωμής PayByBank γίνεται πολύτιμος συνεργάτης των εμπόρων.

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς στον κλάδο πληρωμών και fintech δίνοντας απάντηση στα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματίας, με καινοτομία η οποία μέχρι σήμερα δεν ήταν διαθέσιμη.

Προκλήσεις όπως το reconciliation παραγγελίας και πληρωμής, οι ενημερωμένες καρτέλες πελατών και η αυτοματοποίηση της αποστολής παραγγελιών καθώς και ο χρόνος που απαιτείται για να γίνουν αυτά, είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που ο τρόπος πληρωμής PayByBank δίνει λύσεις.

Πώς δουλεύουμε;

Εργαζόμαστε συνεχώς για να δημιουργήσουμε τους πλέον εξελιγμένους τρόπους με τους οποίους οι Επιχειρήσεις προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  τους. Δημιουργούμε λύσεις που απλοποιούν τις εσωτερικές διαδικασίες και κερδίζουν χρόνο στις καθημερινές δραστηριότητες των επιχειρήσεων.

Ο τρόπος πληρωμής PayByBank δίνει τη δυνατότητα για αυτοματοποιημένες και ασφαλείς συναλλαγές real-time. Το σύστημα κωδικοποίησης αναγνωρίζει απευθείας την πληρωμή και προχωράει την απελευθέρωση της παραγγελίας χωρίς καθυστερήσεις με άμεση εκκαθάριση.

Ο τρόπος πληρωμής  PayByBank είναι μία υπηρεσία που παρέχεται από την WorldBridge, Ίδρυμα Πληρωμών με αρ. Γ.Ε.ΜΗ  001056101000 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991, με αποστολή την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ως Ίδρυμα Πληρωμών η WorldBridge λειτουργεί υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Ανακάλυψε την αυτοματοποίηση που παρέχει ο τρόπος πληρωμής PayByBank στην πληρωμή τιμολογίων και ζητήστε από την εταιρεία κατασκευής του ERP να συνδεθεί μαζί μας. Είναι πάρα πολύ απλό!