Απλή ή Αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση: Γιατί να επιλέξετε το PayByBank

Όταν πρόκειται για online αγορές, η επιλογή της σωστής μεθόδου πληρωμής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική αγοραστική εμπειρία. Ενώ για πολλά χρόνια μια δημοφιλής επιλογή ήταν η απλή τραπεζική κατάθεση, πλέον, έχει αρχίσει να αντικαθίσταται από μια πιο σύγχρονη, γρήγορη και ασφαλή μέθοδο: την αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank.

Η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση υπερτερεί της παραδοσιακής απλής τραπεζικής κατάθεσης, για αρκετούς λόγους. Πάμε να δούμε, λοιπόν, γιατί να επιλέξετε το PayByBank στις επόμενες online αγορές σας!

Απλή τραπεζική κατάθεση

Η απλή τραπεζική κατάθεση αναφέρεται στην παραδοσιακή μέθοδο κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την ολοκλήρωση μιας απλής τραπεζικής κατάθεσης απαιτείται χειροκίνητη εισαγωγή στοιχείων, που την καθιστά χρονοβόρα ενώ, παράλληλα, αυξάνεται ο κίνδυνος λαθών, όπως η λανθασμένη καταχώρηση αριθμού λογαριασμού ή ποσού.

Επιπλέον, πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής στο e-shop και να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η κίνηση στο λογαριασμό κατάθεσης και να ελεγχθεί από κάποιον υπάλληλο, ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.

 

Αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank

Η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank είναι ένα σύγχρονο σύστημα πληρωμών που φέρνει την επανάσταση στις τραπεζικές καταθέσεις. Οι λόγοι;

  • Αρχικά, δεν χρειάζεται να εισάγετε χειροκίνητα κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον κωδικό RF που θα λάβετε είτε με sms, είτε με email, είτε θα εμφανιστεί μπροστά στην oθόνη σας, ανάλογα το e-shop. Έτσι, γλυτώνετε χρόνο και ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λάθους.
  • Επίσης, όταν επιλέγετε να πληρώσετε με PayByBank δε χρειάζεται να στείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής στο e-shop, καθώς το e-shop ενημερώνεται αυτόματα και δρομολογεί την παραγγελία σας άμεσα.

Εάν, λοιπόν, δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το PayByBank για την πληρωμή των online παραγγελιών σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε και να επωφεληθείτε πολλαπλά από τα οφέλη που σας προσφέρει!