Πώς να απλοποιήσετε τη διαδικασία του checkout με το PayByBank

Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, μια ομαλή και εύκολη διαδικασία checkout είναι υψίστης σημασίας για τη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών και την αύξηση του ποσοστού conversion.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταναλωτές, ενώ έχουν προσθέσει προϊόντα στο καλάθι τους και είναι έτοιμοι να κάνουν την αγορά τους, η πολύπλοκη διαδικασία του checkout τους αποθαρρύνει, με αποτέλεσμα να μένει ανολοκλήρωτη.

Σε αντίθεση με πολλές παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank απλοποιεί τη διαδικασία του checkout, ωφελώντας τόσο το e-shop σας, όσο και τους πελάτες σας. Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς!

Checkout με παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής

Με τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, οι πελάτες σας καλούνται συχνά να εισάγουν χειροκίνητα τα στοιχεία πληρωμής τους, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού κάρτας, της ημερομηνίας λήξης και του κωδικού CVV. Όταν, μάλιστα, επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την απλή τραπεζική κατάθεση, πρέπει να σας στείλουν την απόδειξη πληρωμής, ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας τους. Αυτή η χρονοβόρα διαδικασία στο check out μπορεί να τους αποθαρρύνει, ειδικά εκείνους που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, οδηγώντας σε αυξημένα ποσοστά εγκατάλειψης καλαθιού.

Παράλληλα, οι παραδοσιακές μέθοδοι πληρωμής ενδέχεται να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια ευαίσθητων οικονομικών πληροφοριών και την προστασία προσωπικών δεδομένων, ιδιαίτερα σε όσους θέλουν να πραγματοποιούν τις online συναλλαγές τους χωρίς να εισάγουν τα στοιχεία των καρτών τους.

Checkout με PayByBank

Το PayByBank επιτρέπει στους πελάτες σας να ολοκληρώνουν τις online συναλλαγές τους γρήγορα και απρόσκοπτα, χωρίς να δώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη εισαγωγή των στοιχείων πληρωμής, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία του checkout. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης online συναλλαγών, ακόμα και στην περίπτωση που οι χρήστες δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό, online banking ή κάρτα, καθώς και εξόφλησης ηλεκτρονικά ή με μετρητά στα σημεία εξυπηρέτησης της PayLink – Western Union.

Τέλος, όταν επιλέγεται η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank ως τρόπος πληρωμής, δεν απαιτείται αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης, καθώς το e-shop σας ενημερώνεται αυτόματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ως αποτέλεσμα, με το PayByBank:

  • εξοικονομείται χρόνος
  • εντείνεται το αίσθημα ασφάλειας στους διστακτικούς πελάτες
  • μειώνεται η πιθανότητα εγκατάλειψης καλαθιού
  • αυξάνεται το επίπεδο ικανοποίησης
  • βελτιώνεται η συνολική εμπειρία αγορών
  • ενισχύεται η πιθανότητα επαλαμβανόμενων αγορών

Ακόμα το σκέφτεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας και ενσωματώστε σήμερα το PayByBank στο e-shop σας, για να επωφεληθείτε πολλαπλά!