Πώς το PaybyBank δίνει λύσεις στα e-shops μεγάλων επιχειρήσεων

Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο, αλλά και στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε σίγουρα γνωρίζετε πως, επιχειρήσεις σαν την δική σας, αποτελούν από τα βασικότερα γρανάζια της οικονομίας και ορίζουν τις τάσεις της αγοράς. Ωστόσο, για να διατηρήσετε το e-shop σας σε υψηλά επίπεδα, πολλές φορές πρέπει να αναπροσαρμόζετε την στρατηγική σας, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η ενσωμάτωση πολλαπλών τρόπων πληρωμής στο e-shop σας, όπως η αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank. Οι λόγοι; Πάμε να τους δούμε μαζί!

Μείωση κόστους

Είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη επιχείρηση, η μείωση του κόστους αποτελεί κοινό στόχο. Με το ανταγωνιστικό μοντέλο τιμολόγησης που προσφέρει το PayByBank, μπορείτε να μειώσετε τα γενικά σας έξοδα, καθώς δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετες μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κατανέμετε τους πόρους σας σε άλλες δραστηριότητες, που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του e-shop σας.

Διαχείριση χρόνου

Γνωρίζουμε ότι ειδικά για τις μεγάλες επιχειρήσεις, όπου ο όγκος των συναλλαγών είναι τεράστιος, κάθε λεπτό μετράει. Γιατί, λοιπόν, να απασχολείται ακόμη το προσωπικό του λογιστηρίου σας με αντιστοιχίσεις πληρωμών, όταν με το PayByBank η διαδικασία γίνεται αυτόματα; Μέσω της διασύνδεσης με το ERP, πραγματοποιούνται απευθείας οι λογιστικές εγγραφές και δρομολογείται άμεσα η παραγγελία στο αντίστοιχο τμήμα.

Αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη

Στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου καθημερινά εμφανίζονται καινούριοι ανταγωνιστές, η ικανοποίηση των πελατών θα πρέπει να είναι η Νο1 προτεραιότητά σας. Πώς, λοιπόν, μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία τους;

  • Απλοποιήστε τη διαδικασία αγορών: Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιοι πελάτες σας ενώ έχουν προσθέσει προϊόντα στο καλάθι τους, τελικά το εγκαταλείπουν χωρίς να ολοκληρώσουν τις αγορές τους; Εάν αναρωτιέστε το γιατί, η πιθανότερη απάντηση είναι η εξής: το checkout του e-shop σας είναι πολύπλοκο και χρονοβόρο, με αποτέλεσμα οι πελάτες να εγκαταλείπουν το καλάθι τους. Με το PayByBank η διαδικασία του checkout γίνεται εύκολη και γρήγορη, αφού οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν τις online συναλλαγές τους χωρίς να συμπληρώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους και χωρίς να στείλουν αποδεικτικό κατάθεσης, καθώς το e-shop σας ενημερώνεται αυτόματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  • Προσφέρετε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής: Οι πελάτες σας είναι διαφορετικοί, το ίδιο και οι προτιμήσεις τους. Γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ικανοποιείτε τις ανάγκες τους, προσφέροντάς τους ευελιξία πληρωμών. Με το PayByBank οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν μέσω e-banking, mobile banking, phone banking και του δικτύου όλων των τραπεζών στην Ελλάδα. Επίσης, μπορούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους ακόμη κι αν δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό, online banking ή κάρτα, καθώς και να πληρώσουν online ή με μετρητά στα σημεία εξυπηρέτησης της PayLink – Western Union.