Έχετε μικρή επιχείρηση; Ενισχύστε την με το PayByBank

Τη σημασία των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το εμπόριο, και την ελληνική οικονομία στο σύνολό της, δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εάν έχετε μικρή επιχείρηση, όλα αυτά τα γνωρίζετε σίγουρα από πρώτο χέρι, ιδιαίτερα εάν δραστηριοποιήστε στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, για να ενισχύσετε χωρίς κόπο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, και, κατά συνέπεια, ολόκληρη την επιχείρησή σας; Η απάντηση βρίσκεται στο PayByBank! Πάμε να δούμε πώς.

Εξοικονόμηση κόστους & χρόνου

Για τις μικρές επιχειρήσεις, σαν τη δική σας, που λειτουργούν με περιορισμένο προϋπολογισμό, ξέρουμε ότι κάθε ευρώ μετράει. Με την αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση PayByBank μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τα κόστη, καθώς:

  • εξασφαλίζετε σταθερή ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική
  • δεν απαιτείται επιπλέον μηνιαία ή ετήσια συνδρομή

Παράλληλα, εξοικονομείτε και χρόνο, αφού:

  • η τεχνική διασύνδεση με plug in για τα δημοφιλέστερα e-commerce platforms, είναι εύκολη και γρήγορη
  • μέσω της αυτόματης αντιστοίχισης πληρωμών στους λογαριασμούς πελάτη, αποθήκης, προϊόντος και ταμείου, δεν απαιτείται έλεγχος από το λογιστήριο
  • η ολοκλήρωση συναλλαγών ενημερώνεται αυτόματα
    Έχοντας στη διάθεσή σας περισσότερο χρόνο και λιγότερα έξοδα, μπορείτε να εστιάσετε και να επενδύσετε σε δραστηριότητες που θα αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή σας!

Ικανοποίηση υπαρχόντων πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών σας είναι, χωρίς αμφιβολία, το κλειδί της επιτυχίας για το e-shop σας. Πώς, λοιπόν, μπορείτε να την αυξήσετε; Κάνοντας την αγοραστική διαδικασία όσο πιο απλή, σύντομη και εύκολη γίνεται. Πολλές φορές, ενώ οι πελάτες έχουν προσθέσει προϊόντα στο καλάθι τους, η πολύπλοκη διαδικασία του checkout τους αποθαρρύνει, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουν το καλάθι και να μην ολοκληρώνουν την αγορά. Με το PayByBank το checkout απλοποιείται, καθώς οι πελάτες σας μπορούν να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους απευθείας από τον τραπεζικό τους λογαριασμό, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν τα στοιχεία της κάρτας τους ή να συμπληρώσουν κάποια φόρμα, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Έτσι, είναι πολύ πιο πιθανό, όχι μόνο να ολοκληρώσουν τις αγορές τους, αλλά και να τις επαναλάβουν!

Προσέλκυση νέων πελατών

Ενώ μπορεί να παρέχετε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής στο e-shop σας, υπάρχει ακόμα μερίδιο πελατών που δεν εξυπηρετείται. Για παράδειγμα, κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους , κάποιοι δεν έχουν κάρτα, online banking ή τραπεζικό λογαριασμό και κάποιοι θέλουν να πληρώσουν με μετρητά, χωρίς να επιβαρυνθούν τα επιπλέον έξοδα αντικαταβολής. Με το PayByBank τους καλύπτετε όλους! Ως αποτέλεσμα, σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και να αποκτήσετε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Ευελιξία πληρωμών

Η ευελιξία είναι απαραίτητη για κάθε μικρή επιχείρηση που θέλει να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί στο δυναμικό περιβάλλον της αγοράς. Με το PayByBank, γίνεται:

  • ηλεκτρονική εξόφληση μέσω όλων των ελληνικών τραπεζών
  • offline εξόφληση με μετρητά μέσα από το δίκτυο της PayLink – Western Union σε 1400 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα
  • πληρωμή μέσω 5 καναλιών (e-banking, mobile banking, phone banking, δίκτυο τραπεζών, δίκτυο σημείων PayLink – Western Union)

Εάν ψάχνετε, λοιπόν, έναν σύμμαχο που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ανάπτυξη της μικρής επιχείρησής σας, ελάτε να μεγαλώσουμε μαζί!